Meer dan 20 jaar ervaring

 

Peter Schoenaerts is Master in de Taal- en Letterkunde (Germaanse Talen, KU Leuven). Hij deed ervaring op als journalist bij Campuskrant, Humo en Raak. Bij Humo werkte Peter ook jarenlang als corrector en eindredacteur. 


Aan het Instituut voor Levende Talen in Leuven ontwikkelde Peter een schrijfcursus en hij doceerde het vak Teksten Herteksten binnen de opleiding 'Permanente Vorming: Vertalen op Europees Niveau' aan de KU Leuven.


Peter schreef tientallen educatieve publicaties. Hij voert schrijf- en vertaalopdrachten uit voor o.a. de Taalunie en uitgeverij Van Dale. Hij is één van de oprichters van uitgeverij Boeklyn.

OVER ONS

WAAROM KIEZEN VOOR TAAL EN TEKST?

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

 

U verwacht van ons professionele teksten in onberispelijk Nederlands. Wij leveren enkel kwaliteit. Samen met u overleggen we hoe we daar het best voor kunnen zorgen.


Schrijven, corrigeren, redigeren of vertalen: elke taak heeft zijn eigen prijs. Daarom krijgt u altijd een duidelijke offerte.

We werken samen met de besten

 

Dankzij onze samenwerkingen met o.a. de Taalunie en grote uitgevers als Acco, Boom, Intertaal en Van Dale maakt u indirect ook gebruik van hun expertise.


Ook voor vormgeving en vertalingen naar en vanuit meerdere talen kunt u bij ons terecht. We maken gebruik van een uitgebreid netwerk van professionals uit binnen- en buitenland.


ondernemingsnummer 0717.784.954

BTW 0717.784.954      RPR Brussel


COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED